kds

De module – hoe werkt het?

De module – hoe werkt het?

Welkom bij de module ‘Relatieproblemen’

De module is ontwikkeld voor mensen die relatieproblemen ervaren. In de module kun je testen of en in hoeverre je relatie gezond is en krijg je tips en oefeningen om zelfstandig en anoniem aan jullie relatie te werken.

Wanneer je tevreden bent over je relatie heb je minder last van stress en een goede basis voor de andere dingen in je leven. In de meeste relaties zijn er periodes dat het wat minder soepel loopt. De module geeft je handvatten om je relatie te verbeteren. Vaak is één van beide partners het sterkst gemotiveerd om de relatie te verbeteren. Als het lukt om je partner erbij te betrekken kun je ook een aantal onderdelen samen doen.

De module gaat uit van gemiddelden. Zo is deze in beginsel geschreven voor heteroseksuele stellen; uiteraard is de informatie tevens toepasbaar voor homoseksuele paren. Verder zijn er natuurlijk ook variaties binnen en tussen mannen en vrouwen. De module is er niet op gericht normen of waarden op te leggen. Aan de hand van de thema’s die aan bod komen, kun je zelf bepalen wat toepasbaar is voor jouw relatie.

Starten >>